torsdag, november 23, 2017
   
Tekst str.

Søk i gamme.no

onsdag, 11 januar 2012 14:31

Definisjon av perfekt

Skrevet av 

Lykken er aa finne et sted i BaseCamp.

Christopher sitter paa liggeunderlaget utenfor teltet og skjaerer store biter av en argentinsk poelse, mens sola skinner fra en skyfri himmel og  utsikten til toppen er upaaklagelig.

Foerste hviledag i BaseCamp gikk fint for seg med en liten aklimatiseringstur opp til 4600moh. Igaar hadde vi foerste baeredag opp til Camp 1 og slet med relativt tunge sekker mat, gass og telt oppover. Vi ankret alt i en duffelbag paa 5000moh, for vi har sett flere telt fly fjellimellom pga den sterke vinden. Ryktene sier at en argentinsk baerer ogsaa satt inni et av dem, men det er foreloepig ubekreftet.

Idag har vi en velfortjent hviledg foer vi imorgen skal flytte opp til Camp 1 og videre oppover paa fjellet. Det har blaast litt noen dager naa, men det er lovet bedre vaer fremover. Vi har en god plan, som vi forloepig klarer aa holde, saa faar vi se om vaer og vind og form gjoer at vi naar toppen.

Naar vi drar fra BaseCamp imorgen vil det da si 10 dager uten internett (som foroevrig er latterlig overpriset), eller telefon, saa dere hoerer ikke fra oss innen ca 22. januar, men ingen grunn til bekymring av den grunn. Folk er superhyggelige, alle hilser og smiler, deler vaermeldinger og toerre kjeks, lovord og lykkeoenskninger og det er faktisk knallkoselig aa vaere her.

Ikke at vi ikke savner kjaereste, familie og venner, for det gjoer vi selvfoelgelig og!

Maria og Christopher

Lest 4135 ganger Sist redigert onsdag, 25 juli 2012 23:53
Maria Philippa Rossi


Født
: 1984
Yrke: Redaktør - Salg - og turproduksjon

Tur-CV/Reiseerfaring: 
Maria er journalist og samfunnsviter. Hun hadde sin første utenlandsreise med den transsibirske jernbanen fra Moskva til Beijing i en alder av tre måneder. Siden den gang har det vært utallige bilturer med familien gjennom Europa, fem års studier i Australia, utveksling til Sør Afrika, feltarbeid i Argentina, ett års jobbing for den norske FN delegasjonen i Geneve, og frivillig jobbing i jungelen i Guatemala.
Det sørlige Afrika og Mellom Amerika er krysset med buss, og av fjell er blandt annet Elbrus, Stok Kangri og Aconcagua besteget. 
India, Thailand, Vietnam og Kambodsja er besøkt og beundret i tillegg til snowboardturer på New Zealand, masaibesøk i Kenya, dykking på Stillehavsøyer, og en og annen storbyferie i USA. Hun er også flittig bruker av Nordmarka som bare ligger "et steinkast unna."

Happenings

Ekspedisjonskveld i Nordmarka
Aleksander Gamme
Marius Nergård Pettersen
27. mai kl. 18:30

Toppturfestivalen
Svalbard
29. mai - 1. jun

Følg oss på Facebook

Tips oss!!

Ut på tur?
Tips oss!

Nyhetsbrev

Registrer deg her!
Meld deg på og motta ekspedisjonsnyheter

SWF file not found. Please check the path.

-annonse-
-annonse-
-annonse-
-annonse-
-annonse-