torsdag, november 23, 2017
   
Tekst str.

Søk i gamme.no

søndag, 13 juni 2010 18:24

Svartisen Jacket

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

bergans-svartisen3Røff og stilren, samtidig klassisk og innovativ. Svartisen er en jakke fra øverste hylle, både på pris og kvalitet.

 

Førsteinntrykket er solid og slitesterkt. I bruk føles den beskyttende og pålitelig, en jakke du kan gå i krigen med, nesten som en rustning. Den nye Dermizax-membranen i fireveis stretchmateriale er myk og komfortabel i bevegelse med 200% elastisitet.

 

Design og passform gir et urbant preg, men denne investeringen bør du holde unna eksos og svevestøv. Jakken er varmere enn vi er vant med som skalljakke, og de lange ventilasjonsglidelåsene blir hyppig benyttet. Svartisens vannavvisningsegenskaper skiller seg ikke spesielt ut fra andre skalljakker. En fiks detalj er at ermene er kuttet med et lengre snitt på oversiden enn på undersiden. Vi liker også den uslitelige strammeborrelåsen på ermet.

 

En god hette er av ytterste betydning, noe du ofte ikke finner ut før du virkelig trenger en god hette. Hetten er påfallende ofte også en god kvalitetsindikator. To strammekanaler, den ene for dybdejustering av hetten, den andre for tilpasning i nakken, er enkle, robuste og praktiske. Også med hjelm.

 

Svartisen har en imponerende sømløs konstruksjon, selvfølgelig med vannavvisende glidelåser. Ingen sømrom rundt glidelåser og lommer gjør jakken soft og komfortabel i krevende bruk.  Brystlomme har utgang for egen utgang for høretelefoner.

 

Svartisen Jacket er en komplett jakke, rik på detaljer og vellykkede tekniske løsninger.  Kraftig, men allikevel elegant.

 

Det er nesten flaut, men vanskelig å sette fingeren på noe annet enn at både pris og vekt er i overkant av akseptabelt.  Skikortlomme på ermet, recco søkebrikke og avtakbart snøskjørt gjør denne tekniske lekkerbiskenen til en optimal jakke for topptur og vinterlek.

 

 

+ Komfort

+ Hette

+ Beskyttelse

- vekt

- pris

 

Vekt: 1075 gram

Pris: 5400,-

Mer info: www.bergans.no

Happenings

Ekspedisjonskveld i Nordmarka
Aleksander Gamme
Marius Nergård Pettersen
27. mai kl. 18:30

Toppturfestivalen
Svalbard
29. mai - 1. jun

Følg oss på Facebook

Tips oss!!

Ut på tur?
Tips oss!

Nyhetsbrev

Registrer deg her!
Meld deg på og motta ekspedisjonsnyheter

SWF file not found. Please check the path.

-annonse-
-annonse-
-annonse-
-annonse-
-annonse-