Ad

Gamme Logo

Gran Canaria – Getting there..

Jeg skjønte at det skulle bli en lang dag. Både i det jeg satte føttene ut av senga og ned på gulvet, og da   jeg presterte å knuse paden i sikkerhetskontrollen. Det er liksom det verste som skjer, når du har med to småtroll på en lang flytur. Jada, greit med alt mor har sendt med, litt nonstop, sjokoladekake, snackskjeks osv. De kan brukes etter tur og strekke den ikkeeksisterende tålmodigheten til barn et visst stykke. Men det er som krydder å regne. Det er ipaden som er selve hjertet i  «how to keep kids busy and happy after five hours in a airplane seat» – utfordringen.
De verste feberhufsene skal vente på seg til utpå dagen. I det jeg fant fram til sete 23b skulle jeg imidlertid bli løftet littegranne. Der sto en liten pose pent og nett pakket inn med brettet topp. Så hyggelig tenkte jeg, de har tydeligvis skjønt at en pappa med to unger fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Jeg setter meg ned, løfter pakken og begynner forventningsfullt å brette opp pakningen. Jøss, så rart.. den er limt fast med en….tyggegummi?
I det jeg omsider får åpnet pakken og kikket nedi, kaster jeg hodet tilbake. Farsken… det er ikke en gave. Det er en full spypose fra forrige passasjeren!!!
Ungene var i grunn eksemplariske. Trasket litt for seg selv i midtgangen. Vega lå forholdsvis stille da vi skiftet bæsjebleie på knøttetoalettet. Rev Scandinavian Traveller 47 ganger ut av setehyllen. For n`te gang glemmer vi trykkforskjellene i det jeg åpner ungenes drikkeflaske. Vannstrålen står i taket i det jeg løfter opp tuten og skal avlevere til Vilja. Og det var nesten like moro som da mor gjorde det samme på vei hjem fra Kalymnos, og dusjet raden foran oss saftig ned før hun fikk styrt strålen en annen vei.
Heldigvis hadde jeg vett nok til å ta med svigerinne-Sissel. Hun er helsesøster og takket ja til å være med på en «ferie». Hun er heldigvis inneforstått med at barnehagen ikke begynner før mandag 8.jan og at det blir intenst fram til da..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad