Ad

Gamme Logo

Foredrag

I Antarktis-sesongen 2011/2012 gjennomførte han verdens lengste skitur uten etterforsyninger og assistanse. Med denne turen ble han først i verden til å gjennomføre den siste milepælen i Antarktis, gå fra kysten til polpunktet og tilbake igjen. Med en helt spesiell gest på slutten av turen vakte han stor oppsikt i det internasjonale ekspedisjonsmiljøet.
Den historiske ekspedisjonen er kjent gjennom den norske NRK-dokumentaren «Verdens lengste skitur» og National Geographics «Crossing the Ice» som er vist i mer enn 100 land og sett av flere hundre millioner mennesker. Det er denne turen krølltoppen bruker som ramme for foredraget sitt.
Aleksander er en ettertraktet foredragsholder og er kjent for å kombinere spektakulære eventyr med solide doser humor og galskap. Med refleksjoner rundt risiko, fokus, viljestyrke og selvledelse tar han tilhørerne med på et dypdykk i hva som skjer mellom ørene på de lange ekspedisjonene. I situasjoner hvor alt avhenger av at du kan være din egen optimale lagspiller.
Hedmarkingen har med sin entreprenørbakgrunn god innsikt i hverdagslige problemstillinger i ulike  bransjer, og tilpasser innholdet i foredraget opp mot bedriftens behov, verdier og utfordringer. Perfekt som avveksling med meningsfylt påfyll i konferansen for salgsorganisasjoner, mellomledere og toppledere.
På åpne foredrag, festivaler, studentkvelder etc setter Aleksander sammen en collage fra ulike turer og prosjekter med en solid spennvidde. Langt og høyt, bratt og kort – med bemerkelsesverdige opplevelser, humor,  jakten på de magiske øyeblikkene.
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad