mandag, november 30, 2015
   
Tekst str.

Søk i gamme.no

tirsdag, 24 april 2012 20:19

Oppdatering fra Anchorage

Skrevet av 

Rune og Arne er fremme i Anchorage, der kredittkortene får kjørt seg etter en shoppingtur på REI.

En liten første update fra Denali. Vi kom oss vel avgårde og betalte ikke en krone overvekt på Gardermoen. Turen fra Oslo til Anchorage har gått helt smertefritt, bagasjen kom hel frem, ingen problemer. Jeg hadde på spot-tracken hele veien over - gadget-freak som jeg er - og det går an å følge oss hele veien. Vi kom til Anchorage og tok oss til motellet, det var superdigg å få en seng etter 23 timer på reisefot. Arne har oppført seg eksemplarisk på hele turen. Vi tok kvelden ganske raskt og dagen etter brukte vi til handling på REI (Recreational Equipment, Inc) og AMK (Alaska Mountaineering Equipment). Vi fikk kjøpt det vi trengte der, masse mat og noen flere klær.

 

Vi kjøpte mat for 20 dager, flytende mat fyller en del, så vi endte opp med en vannvittig svær pappeske. Stappet alt i bagen og sekken, og måtte ta taxi tilbake til hotellet for å få med oss alt. Det ble dyrt, vi betalte 5-6000,- kroner hver for alt utstyret. Lett å gå amok i en så fin butikk ;-)

 

Shopping på REI

 

Nå har blitt hentet av Purple Shuttle i Anchorage og kjørt til startstedet. Har vært hos Rangers og gått igjennom briefing der vi blant annet har fått beskjed om å ta med alt avfall ut igjen, i tråd med Clean-Mountain-filosofien. Vi er gruppe nummer to inn på fjellet i år, det er ingen spor og vi må tråkke alt selv.

 

Det er bitende kaldt, og ingen har nådd toppen enda. Vi vil nok være noen av de aller første på toppen hvis vi kommer så langt. Vi kribler fælt og gleder oss!

 

Nå sitter vi på Road House og spiser litt mat. Vi lader opp til morgendagen, drikker vann og holder oss i skinnet, selv om en øl hadde smakt godt.

 

Det var det for nå!

 

Rune og Arne

 

 

Lest 2505 ganger Sist redigert tirsdag, 24 juli 2012 01:35

Happenings

Ekspedisjonskveld i Nordmarka
Aleksander Gamme
Marius Nergård Pettersen
27. mai kl. 18:30

Toppturfestivalen
Svalbard
29. mai - 1. jun

Følg oss på Facebook

180 X 650px

180x650demo

Tips oss!!

Ut på tur?
Tips oss!

Nyhetsbrev

Registrer deg her!
Meld deg på og motta ekspedisjonsnyheter

SWF file not found. Please check the path.

SWF file not found. Please check the path.

-annonse-
-annonse-
-annonse-
-annonse-
-annonse-