onsdag, november 25, 2015
   
Tekst str.

Søk i gamme.no

onsdag, 18 juli 2012 13:53

Dag 5 - Jostein Hulken Hulg & karen med det utgåtte kneet!

Skrevet av 

"Men hva i alle...!" det var disse ordene som vekket teltet på dag 5

Vi hadde begge sovet igjennom vekkerklokken og med dette forsovet oss hele 25minutter. For ikke å få en dårligere start på dagen hev vi oss rundt i teltet og etter bare 28minutter var frokosten spist, føttene teipet, teltet slått ned og sekken pakket. Vi hadde klart å ta igjen det tapte og kl 07.55 var vi klare for en ny dag i Norges landskap.

For så og si, krysse Norge på tvers kreves det en del kart. Totalt har vi med 9, men mellom et par av dem har vi en liten glippe på rundt 5 km. Det gjør at spenningen stiger litt i løpet av disse kilometerne. Vi følger vanlig prosedyre med kompasskurs og oppfang, men det rart hvor mye vanskeligere alt blir når kartet man beveger seg inn på ikke er av det nyeste slaget. Kartet viser tydelig mange stier og elvoverganger, men når man senere leter etter disse og det eneste du ser er et nedfelt tre som markerer litt av en gammel sti, eller en ødelagt bro som ligger rotten  og sliten i vannet, så gjør det at store distanser blir vanskelige å oppnå. Dessverre fikk Teodor også store problemer med sitt venstre kne etter tredje økt. Noe som medførte til at Jostein Hulken Hult på den 7. etappen tok 10kg ekstra for å hjelpe en litt sliten kar som hang på slep med å gjennomføre alle øktene. Med en sekk på ca 35kg marsjerte han over bekker og myr, men selv med lett sekk ville ikke det utgåtte kneet til Teodor karre seg videre. Teamet ble etter 7 økter enige om å ta en tidlig kveld for å hvile og heller teste formen i morgen. Det ble totalt 25.5 smertefulle km, og vi håper begge på to kropper som er i like god form som det de er i stand til.

 

Som plaster på såret fant vi det høyeste punktet i område og satt opp den nye toppleiligheten vår. I skrivende stund sitter vi straks klare  til å drikke to kopper med varm kakao og en ny blodseriøs runde med Maxi yatzy. I går hadde Teodor en knusende seier på massive 349p mot stusslige 112p, så det blir spennende å se om Jostein kan få tilbake noe av æren sin i kveld ;)

Lest 4064 ganger Sist redigert onsdag, 25 juli 2012 23:52

Happenings

Ekspedisjonskveld i Nordmarka
Aleksander Gamme
Marius Nergård Pettersen
27. mai kl. 18:30

Toppturfestivalen
Svalbard
29. mai - 1. jun

Følg oss på Facebook

180 X 650px

180x650demo

Tips oss!!

Ut på tur?
Tips oss!

Nyhetsbrev

Registrer deg her!
Meld deg på og motta ekspedisjonsnyheter

SWF file not found. Please check the path.

SWF file not found. Please check the path.

-annonse-
-annonse-
-annonse-
-annonse-
-annonse-